Căutare Live

Japonia, zguduita de un cutremur de 7 pe scara Richter, in prima zi a anului 2012

Un cutremur puternic, cu magnitudinea 7, s-a produs duminica dupa-amiaza la Tokyo si in regiunea sa, la adancime mare, insa nici o alerta de tsunmai nu a fost emisa, a anuntat Agentia meteorologica japoneza.

Epicentrul a fost localizat in apropiere de Torishima, o insula situata la circa 560 de kilometri sud de capitala japoneza. Hipocentrul a fost localizat la o adancime de 370 de kilometri, potrivit agentiei japoneze, si de 348 de kilometri conform Institutului american de Geofizica (USGS).

Seismul a miscat imobilele din Tokyo, dar nu a intrerupt finala turneului de fotbal al Cupei imparatului, pe stadionul national din capitala. Potrivit primelor informati, nu s-au inregistrat victime in urma cutremurului.

Trenurile si avioanele cu plecare sau sosire in capitala nu au fost afectate de seism.

Sursa: Antena3

Artificiile au facut victime de Revelion in Italia: Doua persoane au murit... VIDEO! Revelion 2012, pe tot globul...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri