Antena Căutare

Kremlin-ul se intoarce la masini de scris, din motive de securitate

Pentru ca email-urile au ajuns sa fie cam riscante in ceea ce priveste trimiterea de documente confidentiale, Kremlin-ul va scoate computerele din ecuatie.

In zilele noastre, din ce in ce mai multe documente confidentiale ajung pe internet, iar este o dovada clara a acestui fapt. Pana si faptul ca intreaga activitate a WikiLeaks graviteaza in jurul publicarii de documente guvernamentale este un motiv de ingrijoare pentru autoritatile internationale.

La un moment dat, exista un banc cu radacini in realitate cat se poate de autentice. Rusii au folosit un creion mecanic in spatiu in loc sa investeasca o suta de milioane de dolari pentru a crea un pix care scrie in gravitatie zero. Pe un sistem similar, autoritatile de la Kremlin au decis ca toate documentele importante vor fi de acum inainte tehnoredactate la o masina de scris electrica. Ce-i drept, atata timp cat nu exista o conexiune la internet, este mult mai usor sa sa mentii un mediu izolat. Nu mai putin de 14.900 dolari au fost investiti pana la aceasta ora pentru aceasta tranzitie de la digital la analogic.

Citeste AICI continuarea articolului!

Cea mai scumpa casa din SUA valoreaza 190 de milioane de dolari... SCANDALOS! Pe coperta revistei Rolling Stone apare fotografia lui Djohar Tarnaev...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x