Antena Căutare

Lovitură de teatru! Un cunoscut prezentator tv A FOST DAT AFARĂ! Anunț făcut în această după amiază

NBC News l-a concediat pe Matt Lauer, coprezentator al emisiunii „Today”, pentru comportament indecent

NBC News l-a concediat pe Matt Lauer, coprezentator al emisiunii „Today”, pentru comportament indecent

Postul de televiziune a primit o plângere formulată de un angajat la adresa lui Lauer, privind comportamentul neadecvat al prezentatorului la locul de muncă, a transmis miercuri NBC.

Preşedintele NBC News, Andrew Lack, a spus că, după o analiză serioasă, detaliile cuprinse în plângerea primită luni noapte reprezintă „violarea” standardelor companiei.

„Drept rezultat, am decis să încheiem contractul cu el. Deşi este prima plângere la adresa comportamentului său din ultimii mai mult de 20 de ani de când lucrează la NBC News, ne-au fost prezentate motive care ne fac să credem că acesta este posibil să nu fi fost un incident izolat”.

În comunicatul transmis de Lack nu a fost specificat numele persoanei care a făcut plângerea.

Incidentul a avut loc în 2014. Până în prezent, Matt Lauer nu a comentat.

Vestea a fost dată de Savannah Guthrie şi Hoda Kotb, colaboratoare ale emisiunii „Today”, care este urmărită de aproximativ 4 milioane de teleespectatori, la începutul ediţiei de miercuri.

Situație îngrijorătoare! Coreea de Nord a lansat o rachetă balistică, la sud de Phenian. Armata SUA, luată prin surprin... Breaking news. S-a otrăvit ÎN DIRECT! Imagini șocante cu un cunoscut comandant al armatei croate!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x