Antena Căutare

Medicii columbieni în pericol de moarte! Au scos o grenadă amorsată din capul unui soldat: "Nu aveam altă soluție, decât să ne rugăm"

Luis Eduardo Perez Arango a auzit un zgomot puternic și ceva care l-a lovit, trântindu-l la pămant. Apoi a simțit o senzație de arsură la nivelul feței. Când și-a atins fața cu mâna, a observat că este plin de sânge, după care a leșinat. 

Luis Eduardo Perez Arango a auzit un zgomot puternic și ceva care l-a lovit, trântindu-l la pămant. Apoi a simțit o senzație de arsură la nivelul feței. Când și-a atins fața cu mâna, a observat că este plin de sânge, după care a leșinat.

Medicii au reușit să îi îndepărteze bărbatului grenada amorsată, în parcarea Spitalului Militar din Bogota, potrivit Daily Mail, după un accident militar. Razele X au arată că aceasta era adânc înfiptă în fața soldatului.

În tot acest timp, cadrele medicale s-au temut pentru viața lor, așteptându-se ca grenada sa se detoneze în orice moment.

"A fost un moment decisiv, unul dintre cele mai stresante și nesigure trăite până acum, dar nu aveam altă soluție, decât să ne rugăm şi să-i cerem lui Dumnezeu să nu îngăduie să se întâmple o tragedie", a declarat chirurgul șef, William Sanchez.

Decizia de a-l opera sub cerul liber a fost luată din motive de siguranță. Se temeau că explozia ar putea lua viața și altor pacienți.

Autoritățile încă investigheaza cazul, încercând să descopere cum a ajuns să fie lansată grenada în fața lui Luis Eduard Perez Arango. Soldatul este, acum, în afara oricărui pericol.

Candidaţii care copiază ar putea face şapte ani de închisoare! Noile măsuri luate de autorităţi... Rusia a lansat exerciții aeriene vizând nave NATO în Marea Neagră...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x