Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30iUmor Sezonul 10

Mesaj sfâșietor al fiului premierului Albaniei! Logodnica lui și-a pierdut viața în cutremurul de marți dimineața: „A fost găsită sub dărâmături”

Albania își plânge viețile răpite de cutremurul de 6,4 grade produs marți dimineață, în orașul Durres. Printre victime se numără și viitoarea noră a premierului. Salvatorii au găsit-o sub dărâmături, înconjurată de întreaga ei familie.

Viitoare noră a premierului Albaniei, printre victimele cutremurului de marți, 26 noiembrie

Hepta

Numărul persoanelor care au murit în urma cutremurului de 6,4 grade din Albania a ajuns la 40, dar autoritățile anunță că ar putea crește oricând. Printre cei care au murit sub dărâmături se numără și Kristi Reçi, logodnica fiului premierului Albaniei, Gregor Rama.

Potrivit CNN, Gregor Rama a publicat un mesaj pe contul său de Instagram, acesta scriind că „printre nenumăratele victime ale tragediei se numără şi cea mai apropiată persoană mie, alături de fratele, mama şi tatăl său”, adăugând că cei patru au fost găsiţi „sub dărâmături”.

Cel puţin 40 de persoane au murit în urma cutremurului cu magnitudinea de 6.4, seismul lovind oraşul Durres, aflat la o distanţă de 36 de kilometri de capitala ţării, Tirana, marţi dimineaţă. Este cel mai puternic seism produs în Albania în ultimii 40 de ani.

Sute de oameni au fost răniţi, iar multe persoane sunt dispărute, operaţiunile de recuperare fiind încă în desfăşurare. În regiune s-au produs mai multe replici marţi dimineaţă, seismele înregistrând magnitudini de 5.0 şi 4.8, potrivit Ministerului Apărării din Albania.

Recomandari