Antena Căutare

Moment istoric pentru ÎNTREAGA OMENIRE: „E o descoperire EPOCALĂ. Când am văzut ce iese din pământ am rămas ÎNLEMNIȚI!”

Arheologii din lumea întreagă urmăresc cu sufletele la gură cum o echipă formată din specialiști egipteni și germani scot la viață una dintre cele mai mari minuni de la apariția vieții pe pământ

Arheologii din lumea întreagă urmăresc cu sufletele la gură cum o echipă formată din specialiști egipteni și germani scot la viață una dintre cele mai mari minuni de la apariția vieții pe pământ.

Un grup de arheologi care face cercetări de anvergură în apropierea capitalei Egiptului a scos la lumină una dintre cele mai importante realizări ale omenirii. O statuie ce se bănuiește că-l înfățișează pe Ramses al II lea este gata să fie oferită întregii planete. O bucată din trunchi și partea de jos a chipului legendarului faraon au fost deja dezgropate de specialiști.

Unul dintre membrii echipei a povestit momentul în care a început să apară o parte din statuie: „Am crezut că visăm. Am înlemnit când am văzut dimensiunile și ce urma să descoperim. E ireal...”

Într-un comunicat oficial al guvernului egiptean se arată că potrivit primelor estimări, statuia are o vechipe de peste 3000 de ani, perioada în care a fost realizată fiind 1279 - 1213 Î.Ch.

Arheologii continună să caute în zonă în speranța că întreaga statuie va fi recuperată, iar semnele sunt optimiste, mai ales că acum nu va mai fi precupețit niciun efort pentru a se ajunge la un rezultat măreț.

Cutremur cu magnitudinea 6,2 în Ecuador! Școlile au fost închise și spitalele evacuate după seism!... Patru oameni au murit după ce un elicopter şi un avion s-au ciocnit la nord-vest de Londra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x