Antena Căutare

Nicolas Sakozy, catre un jurnalist: "Iti sparg fata!"

Nicolas Sarkozy s-a saturat sa se vorbeasca urat despre sotia lui. Ajuns la capatul nervilor, presedintele francez l-ar fi amenintat pe editorul unei publicatii ca-i „sparge fata”, daca mai scrie urat despre Carla Bruni, se arata intr-o noua biografie a liderului francez. Se pare ca jurnalistul ar fi numit-o pe sotia presedintelui „devoratoare de barbati”, relateaza The Telegraph.

Scandalul ar fi pornit de la un articol publicat de Le Point, care oferea „24 de sfaturi pentru Sarkozy, inainte de casatoria cu Carla Bruni".

Unul dintre sfaturile pentru liderul francez era sa nu i-l prezinte sotiei sale pe Barack Obama, pe fiii lui, sau orice alt barbat seducato.

"Acest articol este o mizerie si ar trebui sa-ti sparg fata pentru ca l-ai scris", i-ar fi spus presedintele Sarkozy jurnalistului francez care, la randul sau, a intrebat: "Ma amenintati, domnule Sarkozy?".

"Da, pentru ca meriti. Si nu stiu ce ma opreste sa te lovesc", a raspuns liderul francez.

Nu aveti de ce sa va simtiti insultati, nici dumneavostra, nici Carla Bruni", ar fi replicat editorul.

Sunt covins ca v-ati enerva foarte tare daca as scrie si eu ca sotia ta este o femeie usoara care se culca cu toata lumea si care ar vrea sa faca sex cu copiii tai", ar mai fi spus Sarkozy.

Carla Bruni Sarkozy, in varsta de 43 de ani, a capatat reputatia unei femei usoare, dupa o serie de relatii amoroase cu Mick Jagger, Eric Clapton si Donald Trump.

Sursa: Antena3

Japonia: Scurgeri de apa la centrala nucleara Onagawa... Noul presedinte al Kosovo, o femeie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x