Antena Căutare

Noua Prima Doamna a Germaniei provoaca senzatie pe Internet

Inalta, blonda, eleganta si cu un tatuaj pe umarul drept, Bettina Wulff, in varsta de 36 de ani, a provocat senzatie pe Internet, dupa ce sotul sau, Christian Wulff, a devenit presedintele tarii.


Director de comunicare, Bettina l-a intalnit pe sotul sau, cu 15 ani mai in varsta, intr-o deplasare de serviciu, in urma cu patru ani, cand ea lucra pentru compania Continental, fabricant de pneuri. Pentru a se casatori cu Bettina, Christian Wulff a pus capat unei casnicii de 18 ani.

Dupa ce Christian Wulff a preluat presedintia Germaniei, numele Bettinei este asociat de presa germana cu cel al Carlei Bruni, sotia presedintelui Nicolas Sarkozy, si cu cel al lui Michelle Obama, sotia presedintelui SUA. "Va deveni Bettina noua Michelle Obama a Germaniei?", se intreaba revista Bunte, citata de NewsIn.

Christian si Bettina s-au casatorit in 2008 si au impreuna un baietel. Mama unei fetite dintr-o legatura anterioara, Bettina a continuat sa lucreze in comunicare. "Am o sotie foarte moderna", a recunoscut noul presedinte al Germaniei.

In pofida functiei pe care o ocupa in prezent, el intentioneaza sa mearga impreuna cu sotia sa luna viitoare la Hanovra, pentru concertul pe care il va sustine trupa de rock U2.

Risca puscaria pentru ca a folosit un discurs al lui Hitler ca sonerie de mobil... VIDEO / Dans la bara: Berlusconi si... 6 stripteuze...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x