Antena Căutare

Nunta de cosmar! Au vrut sa spuna "DA" in balon, insa s-au prabusit peste o casa

Nunta la care au visat s-a transformat intr-un cosmar pentru doi tineri din Statele Unite. Au vrut sa-si jure credinta vesnica in nacela unui balon cu aer cald, dar dupa ce au facut-o n-au mai putut ajunge cu picioarele pe pamant din cauza vantului puternic.

Dupa cateva incercari ratate de aterizare, balonul s-a prabusit langa o casa. Tinerii casatoriti si invitatii lor au fost totusi norocosi. Nu au suferit rani grave, dar s-au speriat groaznic

Mireasea si-a dorit sa tina minte toata viata ziua nuntii. Asa ca si-a convins iubitul sa-si spuna juramintele la cateva sute de metri deasupra pamantului. N-au putut savura insa momentul prea mult timp. Dupa ce si-au unit destinele, tinerii casatoriti, au fost la un pas de moarte. Vantul prea puternic a facut imposibila aterizarea timp de cateva zeci de minute. In cele din urma, balonul cu aer cald s-a prabusit.

Experienta a fost si mai traumatizanta pentru mire, care avea frica de inaltime si a acceptat sa se urce in balon doar de dragul viitoarei sotii.

Si proprietarul casei langa care s-a prabusit avionul a tras o sperietura pe cinste.

Din fericire, nuntasii au scapat doar cu cateva zgarieturi si vanatai.

Din ciclul: Ce au mai nascocit cercetatorii britanici!... Copiii din Coreea de Nord au primit cate un kilogram de bomboane de ziua lui Kim Jong-un...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x