Căutare Live

O bătrână în vârstă de 92 de ani, lovită pe stradă de un bărbat! „Mi-a dat în cap și am căzut! Îmi e frică să mai ies din casă!” - VIDEO

O femeie în vârstă de 92 de ani a fost lovită, pe stradă, în New York, de un bărbat care a trecut pe lângă ea. Momentul a fost filmat de o cameră de supraveghere.

O bătrână în vârstă de 92 de ani, lovită pe stradă de un bărbat! „Mi-a dat în cap și am căzut! Îmi e frică să mai ies din casă!” - VIDEO

Capturi video

În imaginile video surprinse vineri, se vede cum un bărbat trece pe lângă femeia în vârstă, își extinde brațul și o atinge pe femeie. Aceasta cade și se lovește cu capul de un hidrant de incendiu.

În plus, femeia în vârstă de 92 de ani s-ar fi lovit și de căruciorul de cumpărături pe care îl împingea, la momentul incidentului.

„A împins-o pe femeia de 92 de ani la pământ, făcând=o să se lovească cu capul de un hidrant de incendiu”, a transmis, marți, poliția din New York.

Cine este bătrâna și cine este cel care a agresat-o

Femeia agresată, o fostă profesoară, a spus că a fost ajutată de două tinere să se ridice și că nu se va mai plimba singură prin acea zonă.

Un român este cel mai bătrân bărbat din lume! Cine este Dumitru Comănescu. Care sunt secretele longevității lui. „Am ascultat cum toată lumea cânta imnul, de Marea Unire” – FOTO

„M-a lovit în cap și bineînțeles că am căzut pe stradă. Erau două tinere acolo. Ele m-au ajutat să mă ridic. Înainte, mă simțeam în siguranță în oraș. Acum, îmi e frică să mai ies din casă”, a spus ea.

Pensionară din Bacău, filmată când iese cu un cuțit pe holul blocului! Ce au surprins camerele de supraveghere

Bărbatul a fost identificat ulterior drept Rashid Brimmage, în vârstă de 31 de ani. El fusese arestat de 100 de ori până la momentul incidentului.

Potrivit poliției, bărbatul a fost arestat, între altele, pentru abuz sexual. Cel mai recent, el a fost arestat la începutul lunii martie, când a lovit un tânăr, într-o pizzerie. Într-un alt magazin, agresorul a lovit o femeie și un bărbat.

Un român a devenit erou în Marea Britanie! Remus și-a pus pericol propria viață, ca să își salveze un vecin: „S-a arunca... Invenția care ar putea salva omenirea! Masca "topește" coronavirusul la 70°C și ucide toate bacteriile. Prețul...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri