Antena Căutare

O femeie din Anglia a fost arestata dupa ce a jignit pasagerii dintr-un tren

O femeie din Marea Britanie a fost arestata de Politia Transporuri dupa ce a inceput sa jigneasca pasagerii dintr-un tren in care calatorea in sudul capitalei britanice.

Pasagera isi tinea copilul in brate in timp ce adresa insulte xenofobe celorlalti calatori. Furioasa, femeia de 34 de ani le-a spus acestora sa se intoarca in tarile din care au venit pentru ca, fiind negri, nu au cum sa fie britanici.

Izbucnirea nervoasa a femeii a fost filmata de un pasager. In clipul postat pe internet se poate vedea cum copilul femeii este extrem de agitat in bratele mamei sale.

Rprezentantii politiei au declarat ca filmarea incidentului din tren a fost de mare ajutor in ancheta. Astfel, oamenii legii au reusit sa o identifice pe femeie.

Momentan, nu se stie daca aceasta era sub influenta alcoolului sau avea alte probleme de natura nervoasa.

Foto: Daily Mail

Marea Britanie: o mama a racnit insulte rasiste, cu copilul pe genunchi... Drogul Ecstasy ar putea proveni din China...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x