Antena Căutare

O replica fidela a palatului Versailles, de vanzare, pentru 18 milioane de dolari

Un palat tras la indigo dupa celebrul Versailles a fost scos la vanzare in Canada. Cadoul perfect pentru un om care are, deja, tot ce isi doreste, luxoasa locuinta are o particularitate: gazduieste un mini muzeu Ferrari, gata dotat si echipat si poate deveni proprietatea oricui are 18 milioane de dolari.

Cu o intindere de aproape 7.500 de metri patrati, palatul din Vaughan, Ontario, este definitia grandorii si a luxului. De la fantana arteziana ce te intampina, pana la ornamentele masive si replicile statuilor si picturilor murale, realizate in stilul specific secolului XVIII, totul este mai mult decat impresionant.

Semn al extravagantei duse la extrem, in toate cele 12 bai, candelabrele sunt placate cu aur de 24 de carate.

Un simplu tur al palatului ce are nu mai putin de 12 dormitoare este o revelatie pentru privire. In dormitorul conjugal, vizitatorii pot vedea si costumele purtate de proprietari in ziua nuntii. Ca o dovada ca palatul a fost, totusi, construit in epoca moderna, biblioteca de la parter are peretii impodobiti cu portete ale membrilor Rolling Stones.

Palatul este, de asemenea, prevazut cu o sala de jocuri, piscina si cinematograf. Garajul plin deautoturisme Ferrari rosii ca marul este atractia tuturor domnilor care i-au calcat pragul, fie si din simpla curiozitate.

Puteti urmari editiile integrale ale Observatorului pe AntenaPlay.ro.

Un american si-a inscenat rapirea ca sa poata iesi la bere cu baietii... Doamnele dure ale lui Barack Obama: ele sunt cele care conduc SUA de pe tocuri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x