Antena Căutare

Olena Zelneska, prima doamnă a Ucrainei, dezvăluiri emoționante despre copiii săi: „Fiul meu îi dă tatălui său sfaturi militare”

Olena Zelenska a oferit un interviu în care a vorbit depsre copiii săi în contextul războiului din Ucraina. Soția Volodimir Zelenski a vorbit cu tristețe despre impactul pe care îl are războiul asupra vieții de familie.

Colaj cu Olena Zelenska și Volodimir Zelenski Galerie
Volodimir Zelenski și soția lui, Olena Zelenska, au îmreună doi copii | gettyimages.com

Olena și Volodimir Zelenski au împreună doi copii: pe Oleksandra Zelenska, în vârstă de 17 ani și pe Chirilo Zelenski, în vârstă de 9 ani. Prima domană a Ucrainei a povestit că fiica sa cea mare nu va va avea parte de petrecerea de absolvire de liceu mult visată, din cauza războiului. În ceea ce-l privește pe fiul său cel mic, prima domană a Ucrainei a povestit că este foarte interesat de situația militară și chiar îi dă sfaturi tatălui său. Pe buzele celor doi copii ai cuplului prezidențial stă permanent întrebarea: „Când se va termina războiul?”

Soția președintelui Ucrainei, Olena Zelenska, a povestit că de la începutul războiului stă alături de copiii ei, în timp ce soțul său conduce țara asaltată de ruși.

„Din fericire, am reușit să ne organizăm viața în așa fel încât copiii să nu fie nevoiți să plece nicăieri, iar eu să nu fiu nevoită să plec de lângă ei”, a spus Olena Zelenska, potrivit Daily Mail.

Citește și: Clipe de panică pentru un reporter din Ucraina. Momentul în care transmisiunea în direct a fost întreruptă de o rachetă rusească

Ce spune Olena Zelenska despre copiii ei și ai lui Volodimir Zelenski

Olena Zelenska a povestit cum războiul i-a afectat familia.

„Fiica mea va absolvi liceul. Aceasta este o etapă importantă în viața ei și, din păcate, se întâmplă într-un moment atât de dificil în viața familiei noastre și în viața țării noastre în general. Nu va fi niciun bal de absolvire. Nu se va întâmpla nimic. Va absolvi liceul de la distanță și va aplica la o Universitate în Ucraina”, a povestit Olena Zelneska despre fiica sa.

Ea a adăugat că fiul ei Kyryo este „ca toți copiii acum” și învață de acasă.

„Îmi doresc foarte mult ca elevii să se întoarcă la școală la 1 septembrie. Familia noastră este separată. Îl văd periodic pe Volodimir la birou. Copiii înțeleg cumva că această perioadă se va încheia la un moment dat, dar întrebările 'când?' există constant în familia noastră.”, a spus soția președintelui Ucrainei.

Olena Zelenska a mărturisit că fiica sa cea mare este foarte informată în privința războiului, dar și băiatul este implicat și chiar îi dă sfaturi tatălui său despre arme și strategii.

„Cu fiica mea cea mare, este mai ușor să dicut despre război, ea este deja un adult. Ea citește totul, vede totul și știe ce victorii trebuie să obținem pentru a pune capăt războiului”, a povestit Olena Zelenska.

Citește și: Ce se va întâmpla cu războiul din Ucraina, dacă Vladimir Putin nu va mai fi în viață. Declarația unui general de brigadă

„Este diferit cu fiul meu, el este un politolog în devenire, știe totul, ne dă sfaturi militare, ne spune ce arme ar trebui să cumpărăm... Îi spune tatălui său ce tancuri, avioane, elicoptere trebuie să cumpărăm, ce ne lipsește. Ce țări ne ajută prost, ce țări ne ajută bine. Este un expert militar, poți vorbi cu el despre asta luni de zile”, a spus soția președintelui Ucrainei.

Olena Zelenska a adăugat că are sentimentul că Rusia nu vede Ucraina ca pe o țară independentă.

„Aceasta este opinia mea. Rușii pur și simplu nu ne văd ca pe o țară independentă. Mulți dintre ei cred că suntem o parte a societății lor, dar muzeele noastre, obiectele noastre de artă și culturale, cântecele noastre, literatura noastră dovedesc că nu este așa și de aceea vor să ne distrugă conștiința națională”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Războiul dintre Rusia și Ucraina a început în zorii zilei de 24 februarie, iar imagini tulburătoare au fost surprinse încă din primele ore ale războiului.

Sahar Tabar, „sosia zombi” a Angelinei Jolie, a fost condamnată la 10 ani de închisoare. Care este motivul... Un cățel adoptat în anul 2000 a intrat în Cartea Recordurilor, drept cel mai bătrân câine din lume. Câți ani are Pebbles...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x