Antena Căutare

Clipe de panică pentru un reporter din Ucraina. Momentul în care transmisiunea în direct a fost întreruptă de o rachetă rusească

Un reporter ucrainean a trăit clipe de panică. Acesta transmitea în direct dn orașul ucrainean Bakhmut, când o rachetă a aterizat în apropierea locului în care filma.

Colaj cu jurnalisutl ucrainean întrerupt de rachetă
Momentul în care o transmisiune în direct este întreruptă de prezența unei rachete rusești | YouTube

Jurnalistul TSN Oleksandr Zahorodnîi și cameramanul său, Ivan Holovach, au trăit clipe de panică în timp ce transmiteau în direct. Reporterul vorbea despre bombardarea autostrăzii Bakhmut-Lysychansk, când a auzit o rachetă rusească, potrivit tsn.ua.

Transmisia în direct a fost întreruptă de tirurile de rachete, astfel că jurnalistul și cameramanul au fost nevoiți să se ascundă într-un adăpost.

În momentul transmisiunii, rachetele inamice au aterizat în apropierea locului în care se afla echipajul de televiziune.

Momentul în care o transmisiune în direct este întreruptă de prezența unei rachete rusești

În imaginile filmate se observă cum reporterul care vorbea la microfon se oprește, se uită pe cer și spune: „E o rachetă”. Apoi, atât el, cât și cameramanul fug de la fața locului pentru a se adăposti, iar pe filmare se aud bubuiuri puternice. Niciunul dintre ei nu a pățit nimic.

Citește și: Povestea refugiatei din Ucraina care l-a determinat pe un englez să-și părăsească familia. Unde s-au mutat cei doi îndrăgostiți

Puteți urmări momentul în care transmisiunea în direct a reporterului ucrainean a fost întreruptă de o rachetă rusească.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Războiul dintre Rusia și Ucraina a început în zorii zilei de 24 februarie, iar imagini tulburătoare au fost surprinse încă din primele ore ale războiului.

Citește și: Imagini mișcătoare la granița Ucrainei. Și-a lăsat copiii adulți în urmă, dar a salvat de război alți prunci, pe care nu îi știa

Occidentul a intensificat în primele zile furnizarea de arme către Ucraina, pentru a ajuta țara să se apere împotriva invaziei Rusiei, iar răspunsul Kremlinului nu a întârziat să apară.

Kremlinul a acuzat pe 28 februarie Uniunea Europeană de comportament ostil faţă de Rusia, şi a specificat că furnizarea de arme către Ucraina a fost „periculoasă şi destabilizatoare”.

Citește și: Volodimir Zelenski se transformă în erou de benzi desenate. Cum arată noul personaj și când va fi lansată cartea

Noi detalii despre parcursul războiului din Ucraina

Volodimir Zelenski, liderul ucrainean, a afirmat că evenimentele care au loc în oraşul portuar Mariupol sunt ”un exemplu de tortură şi foamete până la moarte folosit ca armă de război”. Zelenski a mai subliniat că a fost ales să fie preşedintele întregii Ucrainei, nu a unui stat în miniatură.

”Rusia vorbeşte deschis despre arme nucleare, despre timpul necesar ca rachetele ruseşti să ajungă în oraşele europene. Ei (n.r. ruşii) procedează astfel din cauza sentimentului de impunitate. Rusia şantajează Europa prin ameninţări”, a mai adăugat Zelenski.

Rusia ”nu va fi trasă la răspundere” pentru crimele de război comise în Ucraina, datorită puterii sale ca ”stat nuclear” şi ”şantajează Europa cu ameninţări”, a declarat preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski într-un interviu pentru grupul de experţi Chatham House.

Hackerii indieni au efectuat operaţiuni de supraveghere pentru ruşii foarte bogaţi. Cine a ordonat acest lucru... Ce se va întâmpla cu războiul din Ucraina, dacă Vladimir Putin nu va mai fi în viață. Declarația unui general de brigadă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x