Antena Căutare

Patru hoti romani au spart 23 de vile din Ibiza. Printre pagubiti, fostul fotbalist Patrick Kluivert

Patru romani au dat iama in vilele de lux pe care vedete de talie mondiala le au pe insula spaniola Ibiza. Printre pagubitii bandei de hoti se afla Presedintele grupului Christian Dior, celebri fotbalisti olandezi si un actor spaniol. Romanii au fost prinsi de politisti, iar presa le spune acum "hotii glamour".



Lista numelor grele ce au fost tinta celor patru continua cu presedintele grupului Christian Dior, Sidney Toledano. O alta vila, a actorului spaniol Arturo Valls, a fost, de asemenea, sparta.

Multe dintre jafuri au fost raportate anul trecut, insa "hotii glamour" au reusit sa se faca nevazuti. Au furat bijuterii, alte obiecte de valoare si produse electronice de peste 300.000 de euro.

In final, politistii spanioli le-au luat urma, iar dupa o monitorizare de 3 luni, i-au saltat pe cei patru. Romanii au varstele cuprinse intre 24 si 45 de ani si urmeaza sa fie adusi in fata judecatorului. Surprinzator, sunt cercetati in stare de libertate.

Turcia ameninta cu inghetarea relatiilor cu UE din cauza Ciprului... Sute de oameni au protestat pe Wall Street impotriva coruptiei si lacomiei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x