Antena Căutare

Pentru că se poate! Cum a ajuns Putin să facă reclamă la îngheţată, în China

În China, vânzătorii de îngheţată știu cum să facă afaceri! Vrei să îți vinzi marfa mai bine, apelează la imaginea lui Vladimir Putin. 

În China, vânzătorii de îngheţată știu cum să facă afaceri! Vrei să îți vinzi marfa mai bine, apelează la imaginea lui Vladimir Putin.

Chinezii au lansat o reclamă neobişnuită la produsul lor. În imagine şeful statului rus apare mâncând un cornet de îngheţată, iar alături un mesaj în limba chineză: „Îngheţata pe care a adus-o Vladimir Putin”. De unde aceeastă idee?

Ei bine, în urmă cu doar câteva zile, în timpul summitului G20 din oraşul Hangzhou din China, preşedintele Rusiei i-a dăruit omologului său chinez, Xi Jinping, o cutie cu îngheţată, după ce un om de afaceri chinez s-a plâns că Rusia interzice exportul de îngheţată rusească în China, scrie descopera.ro.

Iar de acolo și până la ideea ingenioasă pusă în practică, a fost un singur pas! Chinezii știu să facă afaceri, fără doar și poate! Dar oare ce are de zis Vladimir Putin, când își vede chipul pe furgonetele de înghețată?

Salut, sunt Salem, băiatul din Yemen. Te-am speriat? Am șase ani și patru kilograme! Da, zici ca-s nou-născut!... A exorcizat peste 70.000 de persoane și a avertizat populația că "ISIS e Satana". La 91 de ani, exorcistul Vat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x