Antena Căutare

Peste 2.000 de cadavre, descoperite in zona de coasta a prefecturii Miaygi

Aproximativ 2.000 de trupuri neinsufletite au fost descoperite luni, in doua zone de coasta ale prefecturii Miyagi, in urma cutremurului devastator de vineri si a valului seismic provocat de acesta, relateaza agentia Kyodo, in pagina electronica, potrivit Mediafax.


Circa 1.000 de cadavre au fost gasite pe tarmul peninsulei Ojika din Miyagi, iar alte 1.000 au fost descoperite in orasul Minamisanriku, unde Guvernul nu a putut stabili contactul cu aproximativ 10.000 de persoane, adica peste jumatate din totalul populatiei orasului.

Bilantul oficial al mortilor exclude un numar de 200-300 de cadavre in Sendai, Capitala prefecturii, a caror recuperare este ingreunata de devastarea produsa de cutremur si tsunami. Moartea unui sud-coreean in cutremur a confirmata duminica de Ministerul de Externe al acestei tari.

In prezent nu se stie unde se afla aproximativ 2.500 de turisti care vizitau zonele afectate de cutremur, a anuntat Agentia japoneza de turism.



sursa:Antena3


foto: planetpakua-fengshui.co.uk

Gaddafi nu are voie sa intre in Rusia... UPDATE! Alerta nucleara in Japonia. Risc major de topire a miezului unui reactor de la Fukushima...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x