Antena Căutare

Peste 20 de persoane au murit dupa ce o nava cu imigranti ilegali s-a scufundat in largul coastelor Turciei

Cel putin 24 de persoane si-au pierdut viata in naufragiul unei nave care transporta imigranti clandestini in largul coastelor turcesti, probabil cu destinatia Grecia.

Paza de coasta turca a primit catre ora locala 02:00 un apel de ajutor din partea capitanului navei, care anunta ca ambarcatiunea sa este pe cale sa se scufunde cu 30 de pasageri la bord, la circa 15 kilometri departare de satul turcesc Tavakli, provincia Canakkale, din nord-vestul Turciei, informeaza Agerpres.

Membri ai pazei de coasta, sositi la fata locului cu patru nave usoare, un elicopter si un avion, au gasit cadavrele a 24 de persoane si au salvat 12 imigranti clandestini care erau inca in viata.

Turcia este o ruta importanta pentru imigratia clandestina din Asia si Africa catre Europa. Imigranti clandestini veniti din Africa si Orientul Mijlociu sunt periodic arestati in zona si cazurile de naufragiu in mare sunt destul de frecvente.

Foto: Hepta

Protest inedit in Bulgaria: Manifestanti in costume de baie si piscine gonflabile s-au adunat in fata Parlamentului... Fiul lui Kate si al Printului William va fi pazit de 50 de politisti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x