Polonez, declarat mort și dus la morgă, s-a întors la bar să bea! Mai grav ca în Vaslui!

Un polonez de 25 de ani, care a fost declarat mort, după ce suferise un stop cardio-respirator, s-a trezit la moră și, înfrigurat, s-a reîntors la bar pentru a bea alături de prieteni, scrie Daily Mail.

Un polonez de 25 de ani, care a fost declarat mort, după ce suferise un stop cardio-respirator, s-a trezit la moră și, înfrigurat, s-a reîntors la bar pentru a bea alături de prieteni, scrie Daily Mail.

Alertați în urma crizei de cardiace suferite de pacient în stare de ebrietate, paramedicii au sosit la fața locului, l-au resuscitat, dar fără vreun semn din partea tânărului.

Din punctul lor de vedere, nu a mai fost nimic de făcut, pacientul fiind declarat decedat și transportat la morga orașului unde și-a găsit odihnă vremelnică într-unul din frigiderele instituției. Acolo, din cauza frigului, polonezul s-ar fi trezit din beție și pentru că voia să scape din agregatul frigorific, a început să bată cu picioarele în ușă.

Dezbrăcat și clănțănind de frig, polonezul a cerut o pătură, și, după ce a fost consultat de medici și s-a constatat că nu a fost vorba de-o minune, pacientul a fost lăsat să plece. Doar că polonezul nu s-a dus acasă sau la vreo biserică pentru a mulțumi Divinității, ci direct spre crâșmă, unde-a luat-o de la capăt cu băutul, alături de prietenii săi.

Incidentul petrecut în Polonia nu este singular, anul trecut, în Rusia, un alt bețiv care petrecea alături de prieteni a fost declarat mort, pentru a se trezi la rândul lui la viață în frigiderul morgii.

Ultimele știri