Antena Căutare

Portretele oficiale ale preşedinţilor Bill Clinton şi George W. Bush, mutate din holul de la intrarea în Casa Albă

Portretele oficiale ale preşedinţilor Bill Clinton şi George W. Bush, expuse în holul de la intrarea în Casa Albă, unde Donald Trump le putea vedea zilnic, au fost retrase şi plasate într-o cameră puţin folosită a reşedinţei prezidenţiale, a anunţat CNN.

Sursa citată a menţionat că predecesorii lui Donald Trump au fost înlocuiţi de doi preşedinţi republicani aleşi în urmă cu peste un secol, William McKinley, asasinat în 1901, şi Theodore Roosevelt, care i-a succedat.

La Casa Albă, conform tradiţiei, portretele celor mai recenţi preşedinţi americani trebuie să fie cel mai la vedere pentru invitaţii la evenimentele oficiale, aşa cum a fost cazul la 8 iulie cu ocazia vizitei preşedintelui mexican, Andres Manuel Lopez Obrador.

Între timp, tablourile reprezentându-i pe Bill Clinton (democrat, preşedinte între 1993 şi 2001) şi George W. Bush (republican, preşedinte între 2001 şi 2009) au fost mutate într-o sală de mese rar utilizată, care în general nu este frecventată de vizitatorii importanţi.

Sursa: News.ro

Rouhani: 25 de milioane de iranieni, infectaţi deja cu noul coronavirus... Poliţia turcă a reţinut 27 de persoane ce au legătură cu gruparea Stat Islamic, suspectate că plănuiau un atac...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x