Antena Căutare

Premieră în justiţie. Doi părinți, obligați de judecător să-i schimbe numele fetiței lor. Motivul?

Un cuplu din Italia este obligat să-i schimbe numele fiicei sale, pentru că judecătorul a considerat că nu este potrivit pentru o fată. BLU, în traducere ALBASTRU, au numit-o părinţii  pe micuţa care are inclusiv certificat de naştere şi paşaport pe acest nume.

Un cuplu din Italia este obligat să-i schimbe numele fiicei sale, pentru că judecătorul a considerat că nu este potrivit pentru o fată. BLU, în traducere ALBASTRU, au numit-o părinţii pe micuţa care are inclusiv certificat de naştere şi paşaport pe acest nume.

Judecătorul i-a dat de ales cuplului: ori se gândeşte la un nume tradiţional, ori instanţa va fi cea care va decide în locul părinţilor. Cazul a ajuns la tribunal în urma unui decret prezidenţial, care prevede că toţi copiii născuţi în Italia trebuie să aibă un nume potrivit sexului său.

Tragedie! 12 persoane AU MURIT în această noapte! Un atac al coaliției a făcut noi victime în Siria... Putin pleacă de la Kremlin. Declarația unuia dintre cei mai puternici oameni din lume face înconjurul planetei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x