Antena Căutare

Primele imagini cu Djohar Tarnaev in momentul capturarii

Aparitia lui Djohar Tarnaev pe coperta revistei Rolling Stone a starnit un val de controverse. Cel mai nemultumit a fost un fotograf al politiei din statul Massachusetts, care a dezvaluit o serie de imagini cu tanarul cecen in momentul capturarii, pentru a arata adevarata fata a terorismului.

Cei care critica decizia revistei americane de a pune pe coperta imaginea lui Tarnaev spun ca aceasta a fost o metoda de a-l prezenta ca pe un star rock, nu ca pe un terorist, acuzat de uciderea a patru persoane.

Sergentul Sean Murphy, fotograf in cadrul politiei, a fost furios cand l-a vazut pe Djohar Tarnaev in paginile revistei. Barbatul crede ca aceasta este o insulta la adresa victimelor atentatului din Boston.

Murphy a simtit nevoia sa reactioneze si a dat publicitatii mai multe imagini din momentul capturarii teroristului, care se ascunsese intr-o barca. Sean Murphy a facut aceste fotografii, despre care spune ca reprezinta adevarata fata a terorismului.

„Ca om al legii de 25 de ani, cred ca imaginea care a fost conturata de Rolling Stone este o insulta la adresa tuturor persoanelor care au purtat vreodata o uniforma si a rudelor celor care au pierdut pe cineva drag la datorie. Adevarul este ca sa oferi stralucire terorii nu este doar o insulta pentru rudele celor ucisi, ci poate fi si un imbold pentru cei care ar vrea sa isi vada chipul pe coperta revistei Rolling Stone", a declarat fotograful pentru Boston magazine.

Foto: Boston Magazine/Sean Murphy

Primarul Nisei si politicianul Jean-Marie Le Pen, dati in judecata de catre rromii din Franta... Atentat cu BOMBA pe Aeroportul din Beijing!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x