Antena Căutare

Primul interviu cu DJ-ii australieni: "Ne pare foarte rau". Ce spun despre moartea asistentei din Marea Britanie

O simpla farsa i-a adus moartea asistentei care o ingrijea pe Ducesa de Cambrige. La cateva ore dupa ce a cazut victima unor DJ din Australia, care s-au dat drept Regina Elisabeta a II-a si Printul Charles, Jacintha Saldanha a fost gasita fara suflare, in propriul apartament. Iar opiniile sunt impartite: In timp ce unii spun ca asistenta nu putea sa-si ia viata dupa un simplu apel fals, altii sustin ca asemenea experimente ar trebui pedepsite. La trei zile dupa tragedie, protagonistii farsei au dat un prim interviu, in care si-au exprimat regretul pentru cele intamplate.

Mel Greig si Michael Christian au transmis condoleante familiei indurerate, pentru prima data de la anuntul care a socat intreaga lume. „Nu e nimic mai mult decat o rasturnare tragica de situatie, pe care nimeni nu o putea prezice, si ne pare rau pentru rolul pe care l-am avut”, a spus Christian, unul dintre protagonistii farsei, conform tabloidului The Sun.

Au fost primele cuvinte ale celor care traiesc, de zile intregi, un adevarat cosmar. Mai ales ca nimeni nu s-ar fi asteptat la un asemenea deznodamant. Acum, nefericitul apel ii bantuie. „Nu am incetat sa ma gandesc nicio clipa”, a marturisit Mel Greig. „M-am gandit de un milion de ori la asta, as vrea sa ii imbratisez si sa le spun ca imi pare rau. Sper ca sunt bine, sper din toata inima”, a continuat DJ-ul.

Sunt devastat”, a spus, la randul lui, Michael. Cei doi au fost vizibil emotionati de-a lungul interviului, fiind pe punctul de a izbucni in lacrimi.

Postul de radio 2Day FM a precizat, duminica, prin purtatorul de cuvant, faptul ca "DJ-ii cauta cea mai buna cale de a lua legatura cu familia indoliata”. Acesta a declarat ca cei doi sunt foarte afectati de evenimente, iar acum primesc consiliere psihologica. “E usor sa dai vina pe noi. Ar fi trebuit sa fie o simpla farsa, nu avea scopul sa umileasca”.

foto: The Sun

Hugo Chavez si-a desemnat posibilul succesor. Un fost sofer de autobuz... SUA: Un hot a furat o masina cu tot cu un bebelus de cinci luni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x