Căutare Live

Prins cu camera ascunsa! Romney a insultat alegatorii lui Obama!

Candidatul la Presedintia SUA i-a jignit pe cei care ar vota cu Barak Obama: "Sunt niste atarnatori! Depind de Guvern, pentru ca de aici primesc mancare, locuinte si asistenta sanitara. Si sunt multi, cam 47 la suta!". Dupa aparitia inregistrarii, si-a cerut scuze. Analistii spun, insa, ca a calcat pe bec

O inregistrarea facuta cu o camera ascunsa la o intalnirea a sustinatorilor lui Mitt Romney, candidatul republican pentru fotoliul de la Casa Alba, arata ce gandeste acesta despre sustinatorii lui Barak Obama. "Sunt multi, cam 47 la suta. Aceste persoane sunt cu el, pentru ca depind de el, depind de Guvern. Considera ca sunt victime, ca Guvernul e obligat sa aiba grija de ei, isi imagineaza ca au dreptul la asistenta sanitara, la hrana, la locuinte. Pentru ei, acestea sunt drepturi si Guvernul e obligat sa le dea, urmand sa voteze presedintele indiferent ce face acesta", sunt cuvintele lui Romney.

Desi userul care a postat inregistrarea acum o zi a facut-o sub un nume fals, detaliile au fost date la iveala. Imaginile au fost "trase" pe 17 mai, la Boca Raton, in Florida, amfitrion fiind Mark Leder, un magnat care a donat, pana acum 230.000 pentru campania republicana si care apare, destul de des, prin tabloide. La "agapa" au fost prezente 150 de persoane, care au platit 38.000 de euro, bani ce au ajuns in fondurile lui Romney.

Imediat Barak Obama a iesit la contraatac, simtind ca mingea este in posesia sa. "E cam greu sa fii presedintele unei tari intregi, cand i-ai jignit pe jumatate dintre cetatenii ei".

Analistii considera ca desi Romney si-a cerut scuze, el pierde, treptat, din simpatii. "Daca tatal meu ar fi fost fiu de mexicani, aveam mai multe voturi", a surprins Romney asistenta. Mai mult, el a afirmat ca nu se afiseaza cu sotia sa pentru a nu "obosi" electoratul si ca nu va detalia planurile pe care le are pentru ca aceste lucruri "nu reprezinta ceva semnificativ" in campanie.

Alegerile vor avea loc pe 6 noiembrie.

China: 16 persoane sunt captive intr-un tunel, dupa ce unul dintre pereti s-a prabusit... Kabul: Cel putin 12 morti, printre care noua straini, intr-un atentat sinucigas pus pe seama filmului antiislam...
Ultimele știri