Procurorii vor renunta la acuzatiile impotriva lui Strauss-Kahn. Camerista ar fi mintit

Procurorii vor abandona acuzatiile impotriva lui Dominique Strauss-Kahn la urmatoarea audiere sau chiar mai curand, scrie marti tabloidul New York Post, care citeaza unul dintre anchetatorii implicati in acest caz. Potrivit acestuia, renuntarea la acuzatii este "sigura".


"Credibilitatea ei este atat de proasta astazi incat stim ca nu putem sustine acest caz", a declarat anchetatorul, referindu-se la camerista hotelului Sofitel care l-a acuzat pe Strauss-Kahn ca a incercat sa o violeze. Aceste acuzatii au condus la demisia lui DSK din fruntea FMI si la anularea, practic, a sanselor sale de a deveni presedinte al Frantei.

"Nu poti crede nimic din ce spune - si e pacat, pentru ca acum s-ar putea sa nu mai aflam niciodata ce s-a intamplat in acea camera de hotel", a adaugat sursa citata.

"A folosit forta? A existat o infractiune? Nu cred ca vom sti vreodata", a comentat el.

Intre timp, surse din randul apararii invoca un scenariu diferit, in care DSK admite relatii sexuale consimtite, pe bani, care nu au implicat forta, iar camerista a formulat acuzatiile atunci cand acesta a refuzat sa plateasca.

In trecut, clientii i-au lasat bani, afirma o sursa din randul apararii, "S-a intors sa caute banii" si a fost dezamagita ca nu i-a gasit, adauga sursele citate.

Mai mult investigatori ai apararii dar si ai procuratorii au acuzat-o pe camerista ca a continuat sa intretina relatii sexuale pe bani si dupa acuzatiile formulate impotriva lui DSK.

Benjamin Brafman, avocat al apararii, a refuzat sa comenteze informatiile despre o posibila renuntare la acuzatii sau despre o eventuala intalnire intre echipa apararii si procurorul Vance.

sursa: Hotnews

foto: EPA/ Intact Images

Ultimele știri