Antena Căutare

Protest inedit in Bulgaria: Manifestanti in costume de baie si piscine gonflabile s-au adunat in fata Parlamentului

Un protest inedit are loc in fata cladirii Parlamentului din Sofia. Manifestatiile s-au transformat intr-o adevarata "revolutie de plaja", protestatatii venind in costume de baie, cu prosoape si piscine gonflabile.

Aproximativ 50 de persoane s-au adunat la protestul de dimineata, dar erau asteptate si altele, informeaza site-ul Novinite.com.

Motivul pentru care acestea protesteaza este intentia parlamentarilor intentiei parlamentarilor de a pleca in vacanta incepand de luni. Mitingul este organizat de uniunea civica Sila (Putere), cunoscuta ca fiind motorul protestelor fata de pretul mare la combustibil din urma cu doi ani.

Ulterior, protestatarii au afirmat ca in centrul Sofiei au izbucnit confruntari intre ei si politie. Un tanar ar fi fost atacat de scutieri si apoi retinut, potrivit martorilor oculari. Mai multe alte persoane ar fi fost, de asemenea, retinute.

Foto: Facebook

Hong Kong: Un Galaxy S4 a provocat un incendiu devastator... Peste 20 de persoane au murit dupa ce o nava cu imigranti ilegali s-a scufundat in largul coastelor Turciei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x