Antena Căutare

Raid sangeros in Siria: Refugiatii au fost nevoiti sa treaca granita, in Turcia, pentru a primi ingrijiri medicale

Refugiatii sirieni au fost nevoiti sa treaca din nou granita ca sa primeasca ingrijiri medicale. Zeci de oameni au ajuns la un spital din sudul Turciei, dupa ce au fost victime ale unui raid aerian al fortelor de la Damasc. In plus, un alt proiectil a cazut intr-un sat de langa granita, fara sa produca pagube materiale sau pierderi de vieti omenesti

Criza medicamentelor din Siria i-a lasat fara aparare pe raniti. In disperare de cauza, oamenii si-au transportat victimele insangerate peste granita, in Turcia.

Mai mult, zeci de persoane ranite in urma unui raid aerian al fortelor guvernamentale siriene au fost transportate la spitalele turcesti. Bombardamentele au vizat un oras ocupat de rebeli, dar printre victime se numara multi civili, printre care si copii. Raidul a fost de amploare iar unul dintre proiectile a cazut intr-un sat din Turcia, la cativa kilometri de granita.

Peste 60.000 de oameni au fost ucisi pana acum in revolta din Siria, inceputa in urma cu aproape doi ani. Iar din ianuarie 2011 si pana in prezent, peste 150.000 de sirieni s-au refugiat in Turcia.

Cea mai mare bataie cu bulgari de zapada din lume. S-au adus aproape 75 de kilograme de omat... O femeie din Utah a provocat o avalansa care i-ar putea curma viata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x