Căutare Live

Regatul Unit îşi plânge copiii! Mii de oameni s-au adunat în Piaţa Albert din centrul oraşului Manchester!

Regatul Unit îşi plânge copiii. Uniţi în durere, mii de oameni s-au adunat aseară în Piaţa Albert din centrul oraşului Manchester.

Regatul Unit îşi plânge copiii. Uniţi în durere, mii de oameni s-au adunat aseară în Piaţa Albert din centrul oraşului Manchester.

Au adus cu ei flori, lumânări şi ursuleţi de pluş.

Mii de englezi s-au adunat aseară în centrul oraşului să arată că nu se tem, în timp ce poliţia patrula pe străzi.

Ariana Grande face un gest emoționant: plătește înmormântările victimelor atentatului din Manchester

Între timp apar noi informaţii despre atacator, care ieri a fost identificat. Salman Abedi, în vârstă de 22 de ani, este individul responsabil pentru tragedia de la Manchester Arena.

Bărbatul, fiu de refugiaţi din Libia, ar fi făcut mai multe drumuri în Siria, unde ar fi fost antrenat printre teroiştii grupării Statul Islamic. Tot ieri, poliţiştii au arestat şi un suspect care ar putea avea legătură cu atacul sângeros.

În Marea Britanie nivelul de securitate a fost ridicat. Mii de forţe de ordine patrulează străzile Regatului Unit.

Tragedia de la Machester. Au venit să-și ia copiii de la concert și nu au mai ajuns acasă!... Ariana Grande face un gest emoționant: plătește înmormântările victimelor atentatului din Manchester...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri