Căutare Live

Regina Elizabeth a II-a va părăsi Londra şi a anulat petrecerile din grădina Palatului Buckingham

Regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii a anulat petreceri în grădina de la Palatul Buckingham din Londra şi va părăsi domeniul joi, când se va instala la Castelul Windsor, o măsură "sensibilă de precauţie" în contextul pandemiei de coronavirus, a anunţat familia regală marţi, scrie DPA.

Mai multe întâlniri în această săptămână la Palatul Buckingham, inclusiv o audienţă cu premierul Boris Johnson, vor continua aşa cum au fost planificate.

"Majestatea Sa se va muta, joi, la Castelul Windsor pentru perioada de Paşte, cu o săptămână mai devreme decât era planificat", a precizat Palatul. "Este posibil ca regina să rămână acolo şi după Paşte".

Planurile suveranei în vârstă de 93 de ani au fost modificate "ca o simplă măsură de precauţie din cauza circumstanţelor actuale".

Alte evenimente la care urmau să participe un număr mare de persoane în lunile următoare au fost anulate sau reprogramate, inclusiv cinci petreceri în grădină, în mai, la Palatul Buckingham.

Anunţuri viitoare vor fi făcute "în acord cu guvernul" la ceremonia anuală Trooping the Colour, care are loc în iunie şi care marchează ziua de naştere oficială a reginei; cea de-a 75-a aniversare a Zilei Victoriei în Europa; o vizită de stat planificată de împăratul Japoniei.

Palatul a anunţat vineri că regina a amânat vizitele planificate de săptămâna aceasta în nord-vestul Angliei şi în nordul Londrei.

Fiul reginei şi moştenitorul ei, Prinţul Charles în vârstă de 71 de ani, a amânat de asemenea vizitele planificate în această primăvară în Bosnia şi Herţegovina, Cipru şi Iordania.

Sursa : news.ro

„N-o să pot să fiu lângă băiețelul meu, în ultimele lui zile de viață! Coronavirusul ne-a despărțit!”... Situaţia epidemiologică privind noul coronavirus este ”sub control” în Rusia, dă asigurări Putin...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri