Antena Căutare

S-a dus la culcare cu simptome de răceală și nu s-a mai trezit! Familia ei a intrat în stare de șoc

O tânără în vârstă de 23 de ani s-a dus la culcare cu simptome de răceală și nu s-a mai trezit. Iubitul ei a dus-o de urgență la spital în dimineața următoare, unde s-a aflat de ce suferea, de fapt.

O tânără în vârstă de 23 de ani s-a dus la culcare cu simptome de răceală și nu s-a mai trezit. Iubitul ei a dus-o de urgență la spital în dimineața următoare, unde s-a aflat de ce suferea, de fapt.

Tânăra, Abigail Harris, din orașul englez Cheltenham, nu se simța bine de câteva luni, dar și-a ignorat simptomele și a încercat să își continue viața.

Abigail Harris, care lucra ca agent imobiliar, habar nu avea cu suferea, de fapt, de meningită.

Pe 27 martie, Abigail a mers la spital cu o încheietură durerpasă. După ce a fost diagnosticată cu tendinită, tânăra a fost sfătuită să se odihnească. Însă, în aceeași seară, tânăra i-a trimis un mesaj mătușii ei paramedic, spunându-i că respiră cu dificultate.

Apoi, tânăra s-a dus la culcare. A fost ultima dată când a vorbit cu mătușa ei.

„Mi-a spus că nu poate conduce până la spital, din cauza încheieturii dureroase, așa că eu am îndemnat-o să îl roage pe iubitul ei Kieron să o ducă. Însă, el dormea, iar ea nu a vrut să îl deranjeze. A spus că va încerca să doarmă”, a spus mătușa tinerei.

În dimineața următoare, tânăra a ajuns la terapie intensivă, iar medicii au descoperit o iritație în spatele unui genunchi al pacientei.

„A fost tratată pentru meningită. A fost un șoc pentru mine. Starea lui Abi nu s-a îmbunătățit cu antibioticele. Medicii s-au pregătit să le dea cea mai cumplită veste mamei, tatălui, fratelui și iubitului ei. Pe 29 martie, Abi a fost declarată în moarte cerebrală”, a mai povestit mătușa tinerei.

Conform dorinței tinerei, organele ei au fost donate pentru a salva alți oameni.

Prințesa Diana se răsucește în mormânt! Meghan Markle a declanșat un război între fiii ei! Cum a reușit să le strice rel... Tragedie la metrou! Un polițist a murit după ce a fost împins de un călător beat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x