Antena Căutare

Schimbare RADICALĂ la Malaysia Airlines: Cum vrea să-și spele imaginea compania care a pierdut 537 de pasageri în PATRU luni!

În ultimele patru luni, compania aeriană Malaysia Airlines a pierdut nu mai puțin de două aeronave și 537 de pasageri, fapt ce a determinat autoritățile să ia în calcul o decizie radicală.

în ultimele patru luni, compania aeriană Malaysia Airlines a pierdut nu mai puțin de două aeronave și 537 de pasageri, fapt ce a determinat autoritățile să ia în calcul o decizie radicală.

Pentru a-și spăla numele, autoritățile din Kuala Lumpur ar putea solicita schimbarea numelui companiei Malaysia Airlines, în urma celor două catastrofe majore

Deși Guvernul ar avea în vedere schimbarea numelui companiei fondate în 1947, nicio decizie nu a fost luată pentru moment.

Reprezentanţii Malaysia Airlines au anunţat duminică seară că revizuirea de către Guvernul de la Kuala Lumpur a viitorului companiei va fi accelerată după prăbuşirea zborului MH17 cu 298 de persoane la bord, în Ucraina.

O nouă tragedie aviatică: Un avion s-a prăbușit pe o plajă din Florida!... Capre sălbatice, dintr-o specie aflată pe cale de dispariție, au fost adăpostite la New York...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x