Antena Căutare

Ultima oră! Vine gerul cel mare! Meteorologii anunță o temperatură minimă de -48 de grade Celsius!

Statele Unite se pregătesc pentru temperaturi minime record, provocate de un vortex polar fără precedent. Săptămâna aceasta, în Chicago va fi mai frig chiar şi decât în Antarctica. Termometrele vor indica minus 48 de grade Celsius.

Statele Unite se pregătesc pentru temperaturi minime record, provocate de un vortex polar fără precedent. Săptămâna aceasta, în Chicago va fi mai frig chiar şi decât în Antarctica. Termometrele vor indica minus 48 de grade Celsius. Gerul va afecta 250 de milioane de oameni, adică aproape 80 la sută din populaţia SUA.

În această săptămână, americanii din centrul şi nordul ţării vor îndura cele mai mici temperaturi din ultimele două decenii. Venit de la Polul Nord, valul de aer extrem de rece a trecut peste Canada, iar acum ameninţă multe state din SUA.

Chicago va fi unul dintre oraşele afectate de gerul extrem şi de ninsori abundente. Mâine, temperatura maximă va fi de minus 25 de grade Celsius. Toate şcolile au fost închise preventiv, iar oamenii sunt avertizaţi să nu iasă din case în următoarele trei zile.

Ultimă oră! Este așteptat cel mai cumplit ger din ultimii 20 de ani! Ar putea face numeroase victime. „Degerăturile și h... La patru ani, suferă de sindromul Down, dar își hrănește și îmbracă frățiorii paralizați: "L-am adoptat fără să ști...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x