Antena Căutare

Steve Jobs, in ultima clipa de viata: "Oh, wow! Oh, wow! Oh, wow!"

Sora lui Steve Jobs a povestit la Universitatea Stanford cum si-a petrecut fondatorul Apple ultimele ore din viata si care au fost ultimele cuvinte inainte sa moara, scrie Daily Mail.

Dramaticele momente ale mortii lui Steve Jobs au fost dezvaluite de sora acestuia, Mona Jobs, de profesie scriitoare. Femeia a povestit cu tristete ultimele clipe de viata ale celui poreclit Michelangelo care, in momentul trecerii in nefiinta, a apucat sa spuna doar atat: "Oh, wow! Oh, wow! Oh, wow!"

Cu toate ca a fost rapus de o maladie ce ii chinuia trupul de ani de zile, Steve Jobs si intreaga familie au fost luati pe nepregatite de momentul greu al mortii.

Sora lui isi aminteste cum chiar in seara dinainte sa moara, Steve Jobs a sunat-o, cerandu-i sa se grabeasca spre el, sa mearga sa isi ia ramas bun. "Grabeste-te, draga mea, nu stiu daca voi mai fi in viata cand vei ajunge. Imi pare rau, atat de rau ca plec, imi pare rau ca ii las pe cei dragi".

Mona Jobs a ajuns la capataiul lui Steve si l-a vegheat alaturi de sotia si copiii acestuia pana la capat. "Respiratia lui era sacadata, agitata, ca si cum ar fi urcat un zid mare, ca si cum ar fi facut pasi, ca si cum se afla la altitudine. De cateva ori am crezut ca a murit, apoi a inceput din nou sa respire. Ultimele cuvinte au fost Oh, wow, rostite de trei ori!", a dezvaluit Mona Jobs.

Cum si-a cunoscut Mona fratele

Mona Jobs, scriitoare si profesoara la universitatea din California, si-a intalnit fratele la 25 de ani pentru prima data in New York. A gasit la acesta dragostea pe care o astepta de la viitorul ei sot.

Sora sa spune ca a invatat ceva de la Steve Jobs: "Viata nu se imparte in ani, ci in perioade. Iar viata fratelui meu s-a rezumat astfel: viata lui plina, boala lui si moartea lui". Aceasta isi aminteste ca se afla la birou in momentul in care a aflat ca are un frate in viata.

"Cand l-am intalnit pe fratele meu, in 1984, era un baiat in blugi, semana cu un arab sau cu un evreu, mai dragut decat Omar Sharif. Mi-a spus ca lucreaza cu calculatoarele. Chiar voiam sa-mi cumpar un calculator, dar el mi-a spus sa mai astept, pentru ca va realiza ceva deosebit. Era frustrat pentru ca lucra foarte mult si avea numai esecuri. Dupa ce a fost dat afara de la Apple, nici nu a mai fost invitat la intalniri. Era dureros pentru el, dar a doua zi a fost la munca si s-a chinuit pana a scris programul pentru World Wide Web", spune Mona.

Steve Jobs credea in forta iubirii, precum o femeie

"El a trait pentru familia sa si pentru dragoste, gandea exact ca o fata in ceea ce priveste dragostea. Iubirea a fost virtutea lui cea mai mare, era tot timpul atent la viata sentimentala a celor cu care a lucrat", mai spune aceasta.

"A murit inconjurat de cei care il iubeau, a murit cu atitudine"


Foto: osxdaily.com

FOTO! Palatul de lux al lui Gaddafi, demolat in mod isteric... VIDEO! Explozie cu victime, la un siloz din SUA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x