Antena Căutare

SUA: Un hot a furat o masina cu tot cu un bebelus de cinci luni

A vrut sa-si cumpere un pachet de tigari, dar a ramas fara fetita ei de doar cinci luni. Asta i s-a intamplat unei mame din Florida care si-a lasat masina cu motorul pornit pret de cateva minute si a intrat intr-un magazin. Un barbat s-a urcat la volan si a demarat in tromba, fara sa-si dea seama ca pe bancheta din spate se afla fetita proprietarei

Femeia este convinsa ca cel care i-a furat masina si copilul este chiar barbatul care s-a oferit sa-i deschida usa cand a intrat in magazin sa-si cumpere tigari.

“Barbatul a mers in fata mea, mi-a deschis usa si cand m-am uitat in spate, el disparuse”, sustine Sara Bayes, mama fetitei furate.

Cand a iesit afara, si-a dat seama ca si masina ei disparuse, cu tot cu fiica sa.

“Unde naiba imi este copilul? Nu-mi pasa de masina, nu-mi pasa de nimic altceva. Singurul de care imi pasa era copilul meu”, a mai spus Sara Bayes

Masina femeii a fost o tinta usoara pentru hot. Tanara mamica a lasat-o cu cheia in contact pentru ca fiica ei sa aiba caldura.

“Dormea si nu am vrut sa o deranjez. Este frig afara si ea e bolnava. Si, sincera sa fiu, nu am crezut ca o sa dureze mult. Dar, uite cat de usor se intampla anumite lucruri”, a precizat mama fetitei furate.

Politistii au inceput imediat sa o caute pe micuta, iar la cativa kilometri de magazin au gasit masina abandonata pe marginea strazii. Iar fetita era teafara.

“Cuvintele nu ar putea sa descrie. Ii sunt recunoscatoare pentru ca a lasat-o in pace, dar in acelasi timp, sunt furioasa pentru ca a luat masina desi inauntru era un scaun pentru bebelus”, afirma Sara Bayes.

Femeia a jurat ca nu-si va mai lasa niciodata fata singura in masina.

Primul interviu cu DJ-ii australieni: "Ne pare foarte rau". Ce spun despre moartea asistentei din Marea Britan... Regina Elisabeta a II-a, primul monarh care apare intr-o inregistrare 3D...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x