Antena Căutare

Tatal copilului nascut de o romanca de 10 ani din Spania, un minor de 13 ani

Tatal copilului nascut de o romanca in varsta de zece ani, in Spania saptamana trecuta ar fi un alt minor, cu varsta de 13 ani, potrivit The Reader.

Elena, o tanara de etnie roma in varsta de 10 ani, ar fi a ajuns in aceasta tara in urma cu trei saptamani, trimisa de mama sa, pe nume Olimpia. Motivul il constituie incasarea sumei de 2.500 de euro, bani oferiti automat de catre Guvernul spaniol mamelor care nasc acolo.

Mama fetei a spus ziaristilor spanioli ca fata locuia in Romania, impreuna cu tatal ei, in vreme ce ea se mutase in Spania, cu noul ei sot. Cand aceasta a auzit ca Elena s-a despartit de prietenul ei, in varsta de 13 ani, si ca este insarcinata, i-a spus fetei sa vina in Spania, pentru a naste acolo.

Mai mult decat atat, Olimpia a declarat ca nu este ingrijorata ca fetita ei a nascut la o varsta atat de frageda, spunand ca i se pare perfect normal. Un apropiat al familiei, tot de etnie roma, le-a mai spus acestora ca sotia lui a nascut primul copil la 12 ani si ca, in comunitatea roma, acest lucru este normal si deloc ingrijorator.

Fetita si copilul ei, botezat Nicolette, vor ramane, pentru moment, in Spania.

SUA: Alegeri legislative pentru Congresul american... Pret-record pentru un tablou de Modigliani: 68,9 milioane de dolari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x