Căutare Live

Taxa “verde” din Marea Britanie va creste in fiecare an

Chris Huhne, secretar de stat in cadrul Departamentului pentru Energie si Schimbari Climatice, a declarat ca cetatenii britanici vor plati tot mai mult in fiecare an pentru taxa „verde”.

Scopul acestei masuri este finantarea trecerii la alimentarea cu energie eoliana, solara si nucleara. Pana in 2020, cetatenii britanici vor ajunge sa plateasca taxe de peste 280 de lire pe an pentru a realiza planul guvernului de a avea o tara mai prietenoasa cu mediul ca niciodata.

Reprezentantii guvernului sustin ca facturile la energie se vor reduce treptat. Intr-o declaratie controversata, Chris Huhne a spus ca principalul motiv pentru aceasta reducere va fi faptul ca oamenii vor consuma mai putina electricitate si gaz pentru a scapa de taxa „verde".

Anuntul cresterii taxei risca sa provoace o revolta din partea populatiei, care are in prezent cel mai scazut standard de viata din ultimii 60 de ani.

Foto: hepta.ro

VIDEO! Un roman a fost impuscat intr-un magazin din Italia... Iranul a anuntat arestarea a 12 agenti CIA...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri