Căutare Live

Trump se opune anulării convenţiei Partidului Republican din august din cauza noului coronavirus

Preşedintele american Donald Trump a anunţat că nu anulează Convenţia Naţională a Partidului Republican - prevăzută în august, în vederea alegerilor prezidenţiale americane din noiemrbie în Statele Unite - din cauza noului coronavirus, relatează Reuters.

Locatarul Casei Albe a declarat joi, într-un interviu la postul său preferat Fox News, că el crede că ţara va depăşi pandemia până atunci.

”Nu vom anula”, a spus el, ”ne vom afla într-o situaţie generală bunăînainte de această dată”.

Trump, care candidează la al doilea mandat, urmează să fie învestit drept candidatul republican în scrutinul de la 3 noiembrie, la Convenţia prevăzută la Charlotte, în North Carolina.

Noul coronavirus contaminase peste 82.000 de oameni în Statele Unite, potrivit unui bilanţ întocmit de Reuters la moentul anunţului preşedintelui, cel mai mare număr de infecţii în lume, devansând China, unde a apărut virusul în decembrie.

Sursa : news.ro

Catedrala din Aachen va expune moaştele Sfintei Corona într-un altar din aur şi bronz... Armistiţii în lume şi proiecte de rezoluţii la ONU privind covid-19...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri