Antena Căutare

Ultima oră. A fost prins Najim Laachraoui, singurul jihadist care a supraviețuit atentatelor de la Bruxelles

Cel de-al treilea bărbat bănuit că ar fi implicat în atentatele de la Paris a fost reținut în urmă cu puțin timp în cartierul bruxellez, Anderlecht

Cel de-al treilea bărbat bănuit că ar fi implicat în atentatele de la Paris a fost reținut în urmă cu puțin timp în cartierul bruxellez, Anderlecht.

Serviciile secrete belgiene și poliția din Bruxelles au reușit să-l captureze în această dimineață pe Najim Laachraoui, jihadistul care apare în imaginile surprinse de camerele de supraveghere înainte de producerea exploziilor din aeroportul belgian.

Potrivit informațiilor oficiale, Najim Laachraoui este singurul supraviețuitor dintre cei trei bărbați bănuiți că ar fi fost implicați în evenimentul petrecut marți dimineața la Bruxelles. Ceilalți doi, fraţii Khalid şi Brahim El Bakroui, au murit chiar în exploziile de pe aeroportul belgian.

Imaginea a făcut înconjurul lumii! Cine este femeia din prima poză apărută după atentatele din Bruxelles... Talent în lacrimi! Zeci de caricaturi, pentru a arăta solidaritatea cu victimele atentatelor din Bruxelles...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x