Antena Căutare

„Am găsit-o moartă în bucătărie, din cauza COVID-19! Am luat-o în brațe! Nu mi-a mai păsat de nimic!”. Un bărbat, mesaj înfiorător, după ce iubita lui a fost omorâtă de coronavirus

Un bărbat din Statele Unite ale Americii a povestit că și-a găsit iubita ucisă de COVID-19, pe podeaua bucătăriei din locuința ei, înainte de a veni rezultatul pozitiv al testului pentru noul coronavirus. Americanul a transmis un mesaj cutremurător.

„Am găsit-o moartă în bucătărie, din cauza COVID-19! Am luat-o în brațe! Nu mi-a mai păsat de nimic!”. Un bărbat, mesaj înfiorător, după ce iubita lui a fost omorâtă de coronavirus
Natasha Ott și iubitul ei.

Natasha Ott, o asistentă socială din New Orleans, în vârstă de 39 de ani, a fost găsită fără viață pe podeaua bucătăriei sale, vineri, de către iubitul ei, Josh Anderson.

Femeia, consilier pentru pacienți cu HIV, aștepta rezultatul unui test pentru noul coronavirus, pe care l-a făcut după ce a început să aibă simptome asemănătoare cu cele provocate de gripă.

Natasha s-ar fi putut testa mai devreme, dar a refuzat, astfel încât să ofere prioritate unor persoane vulnerabile.

Mesajul iubitului ei, cutremurător!

Iubitul ei, Josh, a publicat un mesaj cutremurător pe platforma de socializare Facebook, după ce a găsit-o pe Natasha fără suflare.

„S-a terminat cu glumele despre COVID-19! A venit timpul să aveți grijă de voi și de cei dragi vouă!”, a scris el.

Bărbatul a explicat cum iubita lui a început să aibă simptime ca de răceală marți, 10 martie. Femeia i-a spus atunci că se simte răcită și că are puțină febră.

„Am 28 de ani și COVID-19 pare să fie însuși Diavolul în corpul meu! Mă simt înjunghiată de fiecare dată când inspir. Atenție mare!”. O mamă tânără, dezvăluiri cutremurătoare!

Vineri, 13 martie, i-a trimis iubitului ei următorul mesaj: „Mi s-a spus că nu trebuie să fiu testată, dacă nu am făcut febră”.

Însă, duminică, i-a trimis un mesaj mai îngrijorător: „Nu prea mă simt bine. S-ar putea să fac mâine testul. Probabil că sunt bine. Am încercat să beau niște whisky medicinal. Sunt OK. Te iubesc!”.

Luni, a făcut testul pentru coronavirus, iar joi, se simțea destul de bine ca să îl însoțească pe Josh, la o plimbare alături de câinele ei, Zola. Însă, i-a mărturisit iubitului ei că, deși avea energie, simțea că „era ceva în neregulă la plămânii ei”.

Rezultatul testului ei a întârziat și urma să îl primească lunea aceasta. Vineri, i-a scris iubitului ei că se simțea „puțin mai bine și mai încrezătoare”. Apoi, nu i-a mai răspuns la mesaje.

Josh s-a îngrijorat și a mers la ea acasă. A găsit-o prăbușită, fără viață, pe podeaua bucătăriei ei.

„A fost devastator să o văd pe ea, o femeie plină de viață, prăbușită pe podea. Mi-a fost teamă, inițial, să o ating. Apoi am luat-o în brațe Nu mi-a mai păsat de nimic. Povestesc asta pentru că vreau ca toată lumea să se trezească la realitatea cu care ne confruntăm”, a scris bărbatul.

Numărul deceselor în Spania depăşeşte pragul de 2.000; vicepremierul Carmen Calvo, spitalizat în urma unor dificultăţi r... AFP: Situaţia pandemiei covid-19 în lume...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x