Antena Căutare

Un colet suspect, descoperit in fata biroului cancelarului german

Un colet suspect a fost descoperit la Berlin, in fata biroului cancelarului german, Angela Merkel. Potrivit Bild.de, continutul pachetului este analizat in acest moment de genisti.

Purtatoarea de cuvant a politiei, citata de AFP, a declarat ca pachetul ar fi sosit prin posta, iar cancelarul german Angela Merkel se afla intra-o vizita oficiala in Belgia.

Europa, in alerta terorista?
Intregul continent european pare a fi in stare de alerta terorista de la inceputul acestei saptamani. Mai multe colete capcana au fost descoperite, marti, in fata unor ambasade din Atena. Unul dintre acesta, amplasat la ambasada Elvetiei, a explodat.

Tot marti, o patrula de politie a fost tinta unor focuri de arma, informeaza surse din politia elena, citate de AFP. Incidentele au loc la numai o zi dupa interceptarea la Atena a unor colete-capcana adresate presedintelui francez Nicolas Sarkozy.

Sarkozy cheama la raport oficiali din domeniul securitatii
Oficialii din domeniul securitatii se vor prezenta miercuri la Palatul Elysee, la solicitarea presedintelui Sarkozy, pentru a-i prezenta un un bilant privind amenintarile teroriste, dupa dupa mesajele lui Osama ben Laden impotriva Frantei si coletele-capcana din SUA.

Presedintele francez a declarat intr-o conferinta de presa comuna cu premierul britanic David Cameron, la Londra, ca amenintarea terorista este una "extrem de serioasa".

"Vigilenta noastra este totala. Actionam impreuna cu aliatii nostri, nu as spune zilnic, ci ora de ora. Schimbam informatii, comparam informatiile secrete pe care le detinem si incercam sa ne armonizam raspunsurile", a declarat Sarkozy.

Bagdad. Cel putin 76 de morti si 250 de raniti in urma a 11 atentate cu masina-capcana... Google actioneaza in instanta guvernul SUA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x