Antena Căutare

Un turist român a fost împuşcat în inima oraşului New York, într-un schimb de focuri între doi rivali

Un român a fost prins în mijlocul unui atac armat, în inima New York-ului. A fost împuşcat în spate, după ce un individ a deschis focul în apropiere de Empire State Building. Tânărul se plimba prin oraş, când glonţul l-a atins. Alţi doi bărbaţi au fost răniţi.

Un român a fost prins în mijlocul unui atac armat, în inima New York-ului. A fost împuşcat în spate, după ce un individ a deschis focul în apropiere de Empire State Building. Tânărul se plimba prin oraş, când glonţul l-a atins. Alţi doi bărbaţi au fost răniţi.

Românul împușcat în atacul din Las Vegas a ieşit de la Terapie Intensivă. Primele imagini cu tânărul care a învins moartea: "Este mai mult bine în lume, decât rău"

Sunt scene dramatice, filmate de martori imediat după atacul armat din inima oraşului New York. Printre cei trei răniţi, este şi un român. Un tânăr de 29 de ani care tocmai ieşea dintr-un magazin, când a fost împuşcat în spate.

Abdoulaye Kane, de 25 de ani, și Ahmend Kabia, de 43 de ani, se aflau în fața magazinului când au fost împușcați în braț, respectiv în umăr. Adrian Burduja, un turist român de 29 de ani, trecea prin zonă pe bicicletă și a fost lovit în spate de un glonț.

Toți cei trei bărbați au fost duși la spital și sunt în stare stabilă, a anunțat poliția din New York, într-o conferință de presă. Martorii povestesc că au fost trase patru focuri de armă, iar mulțimea de pe stradă s-a panicat.

Atacatorul a deschis focul la întâmplare, după un conflict cu alţi doi indivizi. Zeci de poliţişti din New York au fost mobilizaţi după atac.

Starea românului este stabilă

O maşină de poliţie şi o ambulanţă au venit, iar trei oameni au primit îngrijiri. Românul împuşcat a ajuns la un spital din metropolă, iar starea lui este stabilă, a anunţat Consulatul General al României la New York. Împuşcăturile au avut loc în cartierul Manhattan, cea mai faimoasă zonă din oraşul New York. La doar câteva străzi distanţă se află Empire State Bulding, un simbol al metropolei americane.

Locul incidentului continuă să fie împânzit de poliţiştii care încearcă să afle nu doar ce s-a întâmplat, ci şi de la ce a pornit conflictul.

Atact armat în inima New Yorkului! Un turist român se află printre răniți... Zăpada face ravagii! Zeci de răniţi, mii de călători blocaţi în trafic. Angajații, îndemnați să plece acasă, mai devreme...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x