Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Adela

Se dau peste 2.600 de euro, dacă te îmbolnăvești de COVID-19, în timpul vacanței! Ce țară a luat această măsură inedită, în sprijinul turismului

O țară a anunțat că oferă peste 2.600 de euro turiștilor care se infectează cu noul coronavirus în timpul vacanței petrecute pe teritoriul ei, într-o încercare de a-i atrage.

Se dau peste 2.600 de euro, dacă te îmbolnăvești de COVID-19, în timpul vacanței! Ce țară a luat această măsură inedită, în sprijinul turismului

După câteva luni fără venituri din turism, din cauza pandemiei de coronavirus, țările din întreaga lume încearcă să atragă din nou turiștii.

Una dintre cele mai inedite oferte vine din Uzbekistan, unde autoritățile au anunțat că oferă 3.000 de dolari, adică peste 2.600 de euro, turiștilor care se infectează cu noul coronavirus în timpul vacanței petrecute în această țară.

Oferta face parte dintr-o campanie numită „Uzbekistan: garanția unei călătorii sigure”, inițiată de autorități pentru a-i asigura pe turiști că nu există niciun pericol pentru a se infecta în țara lor, potrivit CNN, citat de digi24.ro.

„Are 60.000 de ani și poate însemna deces!”. Motivul pentru care COVID-19 este mai periculos pentru unii oameni, decât pentru alții, descoperit!

O măsură similară au adoptat autoritățile din Cipru, care se angajează să acopere costurile pentru cazarea, mâncarea și tratamentul celor care se infectează cu coronavirus în timpul șederii.

Lista organelor pe care le atacă COVID-19, dezvăluită de specialiști! Cum poate face ravagii în organism. „NU este doar un virus respirator”

Oferte atractive pentru turiști vin și din destinații exotice. Stațiunea mexicană Cancun a lansat o campanie „Vino la Cancun 2×1”, ce va oferi, aparent, două nopți gratuite de cazare pentru fiecare două nopți plătite și va rambursa tariful pentru un bilet de avion, astfel încât vizitatorii să poată aduce cu ei un însoțitor.

În Elveția, a fost lansat programul „Geneva Boxes” ce conține pachete hoteliere cu reduceri de până la 65%.

Recomandari