Antena Căutare

Unul dintre românii blocați în Grecia, bătut de polițiști! Bărbatul a ajuns de urgență la spital: „L-au luat în secție și l-au bătut!”

Situația sutelor de români blocați, încă de vineri, pe insula Samothraki, din nordul Greciei, devine disperată. Un bărbat, în vârstă de 50 de ani, ar fi ajuns la spital, după ce ar fi fost bătut de polițiștii eleni.

Situația sutelor de români blocați, încă de vineri, pe insula Samothraki, din nordul Greciei, devine disperată. Un bărbat, în vârstă de 50 de ani, ar fi ajuns la spital, după ce ar fi fost bătut de polițiștii eleni.

Mărturii șocante ale românilor blocați pe insula Samothraki, din nordul Greciei. Un bărbat ar fi fost băgat în secția de poliție și bătut de oamenii legii, românul având nevoie de îngrijiri medicale.

De vineri, oamenii așteaptă să se întoarcă în țară. Neprimind nicio informație de la autorități, doi români au încercat să intre în secția de poliție din port. O neînțelegere s-ar fi transformat rapid într-o ploaie de lovituri, un bărbat în vârstă de 50 ajungând la spital.

„La secția de poliție, oamenii au fost scoși inițial afară, unde s-au îmbrâncit. Un cetățean român de aproximativ 50 de ani l-a atins din greșeală cu cotul pe șeful secției de Poliție. Ulterior, cei de acolo l-au luat înăuntru și l-au bătut, iar omul a fost transportat la spital”, a declarat unul dintre românii blocați pe insulă, pentru Adevărul.

Sute de români sunt printre cei 1.500 de turiști blocați pe insula Samothraki, din nordul Greciei, după ce feriboturile care le asigurau transportul, s-au stricat. Printre ei se află și 200 de turiști români.

Oamenii dorm pe jos, în port, în mașini sau pe terasele restaurantelor, relatează Antena 3.

Ultima comunicare între turişti românii de pe insulă şi membrii Consulatului României din Grecia datează din seara zilei de marţi, 13 august, când oficialii reprezentanţei diplomatice le-au transmis că autoritatea portuară din Grecia le va transmite miercuri, 14 august, dacă se va putea pleca de pe insulă. Totul ar depinde de intensitatea vântului, care ar permite sau nu acostarea unei nave.

N-a putut să accepte că logodnica l-a părăsit! Un bărbat de 39 de ani a sărit în gol, de la 30 de metri înălțime și a mu... Rusia susţine că va câştiga cursa de dezvoltare a unor arme nucleare de generaţie nouă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x