Antena Căutare

UPDATE! Accidentul din Franta: 14 oameni au ajuns la spital, 12 sunt raniti grav

Accidentul din Franta in care a fost implicat un autocar cu 42 de romani nu a fost provocat de o eroare umana, iar vehiculul se afla intr-o stare buna, a declarat consulul general al Romaniei la Marsilia, Ioan T. Morar.

UPDATE 07:00 - Sase dintre victimele accidentului produs ieri pe o autostrada din Franta au fost externate si se vor intoarce in tara cu un alt autocar al firmei transportatoare. Alti romani sunt insa in stare grava in spital, iar un bebelus a murit. Zeci de medici si paramedici, 67 de ambulante si 11 elicoptere, precum si 200 de politisti si jandarmi au fost trimisi la fata locului. Peste 14 oameni au ajuns la spital, 12 sunt raniti grav.

"Avem reviziile tehnice, ne aflam totusi in Europa", a adaugat Ioan T. Morar, intr-un interviu pentru cotidianul Le Figaro.

Autocarul avea doi soferi, dintre care unul se afla la odihna in momentul accidentului.

Potrivit consulului roman, autocarul transporta la Suceava cetateni romani care isi vizitasera rudele in Spania, fapt sustinut si de unul dintre pasagerii raniti, care a facut aceasta precizare pentru un jurnalist, la spitalul Sainte-Musse de Toulon.

Tanarul a povestiti ca se afla in spatele autocarului si ca a auzit un zgomot puternic, cand a explodat cauciucul. De asemenea, el a precizat ca autocarul rula cu viteza regulamentara.



Israelul critica puterile vestice pentru ca nu au impus "linii rosii clare" Iranului ... Asa se prezinta stirile in Egipt, la postul national!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x