Antena Căutare

UPDATE! Fostul sef al FMI, Dominique Strauss Kahn a pledat nevinovat

Fostul sef al FMI, Dominique Strauss Kahn s-a prezentat astazi din nou in fata tribunalului din Manhattan, New York.

UPDATE 16.50: Zvonurile s-au confirmat. DSK a pledat nevinovat la acuzatiile de abuz sexual.

UPDATE 13.00: Dominique Strauss-Kahn intentioneaza sa pledeze nevinovat, luni, la acuzatiile de agresiune sexuala care i se atribuie, in cursul unei audieri la instanta penala din New York, scrie Mediafax. Audierea urmeaza sa inceapa la ora 9.30 (16.30, ora Romaniei), iar fostul director FMI urmeaza sa ia cuvantul scurt timp pentru prima data dupa arestarea sa pe 14 mai.

Fostul director FMI a respins cu cea mai mare fermitate acuzatiile de tentativa de viol si agresiune sexuala impotriva unei cameriste a Hotelului Sofitel din Manhattan.



Audierea este prima in cursul careia Strauss-Kahn va vorbi in fata instantei. Daca va pleda vinovat, el nu va mai fi implicat si intr-un proces in Statele Unite. In aceasta situatie, Strauss Kahn ar urma sa mearga la inchisoare, pentru o perioada care ar fi negociata cu judecatorul.

In cazul in care va pleda nevinovat, el va fi judecat intr-un proces care va incepe in cateva luni si in cursul caruia va fi confruntat cu reclamanta, a carei identitate nu a fost dezvaluita de autoritatile americane.

Comunistii au castigat Primaria Chisinaului. Igor Dodon conduce cu 51,59% dupa numararea a 43,33% din voturi... Ratko Mladici: "Am facut greseala vietii mele ca nu m-am sinucis"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x