Antena Căutare

UPDATE! Silvio Berlusconi demisioneaza dupa adoptarea masurilor promise UE

Cabinetul lui Silvio Berlusconi a castigat, marti, un vot crucial in Camera Deputatilor, pachetul de reforme fiind aprobat, insa a pierdut majoritatea absoluta, informeaza AFP. Prin urmare premierul italian a explicat, marti seara, ca a decis sa demisioneze, dupa adoptarea masurilor economice promise Uniunii Europene, deoarece "important e sa faci ce este bine pentru tara", relateaza AFP.

UPDATE 23.40: Premierul italian, Silvio Berlusconi, a anuntat la un post TV italian ca a decis sa demisioneze dupa adoptarea masurilor economice promise Uniunii Europene, deoarece "important e sa faci ce este bine pentru tara".

"Trebuie sa ne preocupe situatia italiana, ceea ce se intampla pe piete, faptul ca pietele nu cred ca Italia este capabila sau are intentia de a aproba aceste masuri pe care Europa le-a cerut", a declarat Berlusconi, intr-un apel telefonic la unul dintre posturile sale de televiziune, informeaza AFP.

Bilantul financiar al statului italian a fost adoptat cu 308 voturi, sub pragul majoritatii absolute, care este de 316 voturi.

"Guvernul nu mai are majoritate in Camera Deputatilor", a constatat imediat Pierluigi Bersani, liderul Partidului Democrat, principala formatiune de opozitie.



Foto: Intactimages / EPA

Mahmoud Ahmadinejad ameninta SUA: Nu avem nevoie de bomba atomica sa le taiem mana... Surse: Luca Papademos, noul premier al Greciei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x