Antena Căutare

Vanduta la 7 ani, o tanara din Taiwan vrea sa-si revada mama

Saracia poate sa indemne oamenii la gesturi extreme. Asta o dovedeste si povestea lui Isabel, o tanara din Taiwan care a fost vanduta de mama ei la numai sapte ani.

Ani la rand, tanara a indurat foamete, umilinte si batai. Acum insa, a reusit sa iasa din iadul in care si-a petrecut copilaria si adolescenta si incearca sa-si refaca viata.

Isabel avea numai sapte ani cand ea si sora ei ai fost vandute unor familii bogate din Taiwan. De atunci, ani la rand a trait in sclavie. In timp ce copiii de varsta ei mergeau la scoala sau se jucau, ea facea curat, gatea, dormea pe jos in garaj si manca resturile lasate de stapanii ei.

Bataile devenisera deja o constanta in viata tinerei.

Nici cand familia s-a mutat in Statele Unite lucrurile nu s-au schimbat, cu exceptia faptului ca acum, tanara avea voie sa insoteasca familia in diverse iesiri. S-a gandit sa fuga, insa ii era prea frica. Asta pana cand a intalnit o femeie care i-a schimbat viata.

In scurt timp, cu ajutorul femeii, Isabel a fugit din casa in care a fost sclava atatia ani.

Acum, la peste douazeci de ani, viata tinerei e cu totul alta. Are propriul ei apartament, merge la scoala si este bona. Intr-o zi spera chiar sa-si deschida o gradinita.

Insa dorinta ei cea mai arzatoare este cu totul alta: vrea sa isi gaseasca mama si sa ii spuna ca o iubeste.

Sursa: Antena3

FOTO: hepta.ro

VIDEO! Hotii au facut pana prostului imediat dupa jaf... O britanica de 73 de ani, haituita de o "fantoma-caracatita"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x