Antena Căutare

VIDEO! Aproximativ 100 de milioane de rechini, sacrificati in fiecare an pentru aripioare

Supa de aripioara de rechin este considerata o delicatesa in Hong Kong, iar din acest motiv aproximativ 100 de milioane de rechini fiind sacrificati in fiecare an.

Gary Stokes a realizat un filmulet cu imagini tulburatoare, care arata mii de inotatoare pe o strada din Hong Kong.


Filmarea a ingrozit mii de privitori, pentru ca aripioara rechinului este taiata cand animalul este inca viu. Rechinul este apoi aruncat peste bord pentru a se ineca, informeaza Daily Mail. Mii dintre aceste aripioare sunt apoi aruncate pe strazi pentru a se aerisi si a fi apoi sortate.

Supa de inotatoare de rechin este consumata in cantitati din ce in ce mai mari in China pentru ca oamenii cred ca are proprietati terapeutice, iar bogatii o servesc la receptii.

Aproape jumatate de kilogram de aripioare de rechin ajunge sa coste pana la 455 de euro, iar o portie de supa de rechin poate ajunge sa coste 130 de euro.

Printre tarile care au declarat astfel de practici ilegale se numara SUA, Canada, Brazilia, Namibia, Africa de Sud, dar si Uniunea Europeana. Recent, Hawaii a scos in afara legii comercializarea supei de inotatoare de rechin.

VIDEO! Bataie intr-o sala de judecata din SUA. Rudele unei tinere omorata au incercat sa-si faca singure dreptate... Osama Bin Laden si-a petrecut ultima saptamana din viata intre trei sotii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x