Căutare Live

VIDEO! Bauturile zaharoase vor fi interzise in Boston

Primarul orasului american Boston declara razboi bauturilor cu zahar. El a interzis comercializarea lor pe proprietatea publica. Edilul considera ca masura va fi eficienta in lupta impotriva obezitatii.

Comerciantii din Boston au fost avertizati de primar ca in curand nu vor mai putea vinde bauturi cu zahar.

"Odata contractele renegociate, toti comerciantii trebuie sa se conformeze noilor standarde", a declarat Tom Menino, edilul orasului.

Primarul s-a dat pe sine exemplu, spunand ca nu a mai consumat de doi ani bauturi racoritoare. El si colaboratorii sai sunt convinsi ca interzicerea acestui tip de bauturi inseamna sanatate pentru populatia orasului.

Masura fusese aplicata in scoli inca din 2004. Atunci, si preparatele de tip fast-food au fost interzise in unele centre de invatamant din Boston. In oras, decizia primariei nu a intampinat opozitie, dar nici entuziasm. Hotararea luata de primarul din Boston va intra in vigoare peste sase luni.wallpaperstock.ne
Egiptenii cer judecarea lui Hosni Mubarak... Japonia: Scurgeri de apa la centrala nucleara Onagawa...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri