Antena Căutare

VIDEO! Cinci arhitecti romani vor schimba imaginea Kievului

Cinci arhitecti romani vor schimba imaginea capitalei Ucrainei. Tinerii au participat la un concurs, s-au luptat cu peste 800 de echipe, din toata lumea. In final, proiectul lor a fost declarat castigator. Conceptul propus de ei va proteja flora si fauna orasului Kiev. In 15 ani, orasul va fi de nerecunoscut.

N-au vazut niciodata Kievul cu ochii lor, dar dupa ce autoritatile ucrainiene le-au oferit toata documentatia urbanistica, cei 5 arhitecti romani au putut sa viseze. Iar dupa 2 luni au venit cu un proiect indraznet. Poduri suspendate, spatii de agrement intre insule si oras, plaje impecabile care sa concureze cu cele din Miami si mult spatiu verde. Asta este viziunea romanilor pentru capitala Ucrainei.

Vlad, Alexandru, Rozina, Cristina si Iulian, tinerii care vor schimba fata orasului Kiev, au castigat multe premii de-a lungul anilor. Niciunul la fel de important ca acesta.

Cea mai importanta schimbare pe care au propus-o arhitectii a fost crearea unui sistem de transport public pe apa, numit Linia albastra.

Primaria din Kiev a cautat un proiect prin care insulele raului Dnepr sa fie conservate, dar sa poata fi si o mare atractie pentru turisti. Exact asta au reusit sa faca romanii care au primit si un premiu de 20 de mii de dolari.


Africa de Est, fara Internet din cauza unui accident naval... VIDEO! Aterizare de urgenta pe aeroportul din New Jersey: Avionul a aterizat "in nas"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x